Следвайте Гласове в ТелеграмНа аудиенцията ни с папа Франциск той пожела

...
Следвайте Гласове в ТелеграмНа аудиенцията ни с папа Франциск той пожела
Коментари Харесай

Румен Радев: Папа Франциск пожела здраве, мир и благоденствие на България

Следвайте " Гласове " в Телеграм

На аудиенцията ни с папа Франциск той пожела здраве, мир и благополучие на България и българския народ. Папа Франциск пожела и повече деца на България, които да получават почтено обучение, обвързано с образование, тъй че българските деца да порастват с почитание и познаване на българската история, литература, език и просвета. Пожела ни нашите младежи да бъдат по-силно „ вкоренени “ в България и знанията, които получават, да бъдат ориентирани към бъдещето и българският народ да съумява.

 

Папа Франциск прикани да се грижим повече за нашите възрастни хора и да държим жива връзката сред поколенията, с цел да има последователност сред тях и да опазваме българските обичаи и народен дух.

 

Най-голямото предизвикателство пред човечеството сега е да се спрат кръвопролитните войни в Украйна и в Ивицата Газа и избиването на хиляди почтени хора. С папа Франциск споделяме обща позиция, че е належащо осъзнаване, доста разсъдък и напъните на цялата интернационална общественост, с цел да се търсят пътища към мира, учредени на интернационалното право.

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР